Partners


BOUWPROMOTIE & ALG. AANNEMING BOUWBEDRIJF E. DILLEN

Bouwbedrijf E. Dillen profileert zich al meer dan 50 jaar als bouwpromotor in de residentiƫle sector en ontwikkelde zich tot referentie voor de betere appartementen en eengezinswoningen, op de beste locaties, met fraaie architectuur en gekenmerkt door een complete service en een correcte prijs-kwaliteitverhouding. Telkens opnieuw slagen de specialisten van E. Dillen er in om de bewonersbehoefte aan actief en creatief wonen af te stemmen op een efficiƫnte ruimteverdeling met alle moderne comfort.

INVESTEERDER GROND GROEP CAENEN CAPITAL FUND

Beleggen in veilige en perfect gelegen projectgronden: ziedaar de corebusiness van Groep Caenen Capital Fund. Het fonds koopt de gronden aan en verleent vervolgens meteen een recht van opstal aan projectontwikkelaars voor de bouw van (meergezins)woningen, sociale huisvesting, studentenkamers, serviceflats, woon- en zorgcentra en commercieel en logistiek vastgoed. De intake van nieuwe gronden gebeurt op basis van heel strenge selectiecriteria en evaluaties, onder meer ook door vastgoedspecialisten in de banksector.

BOUWHEER: THV DE BOTERTON

De Boterton is een tijdelijke handelsvennootschap tussen Bouwbedrijf E.Dillen nv en Groep Caenen. Voor de verkoop van deze appartementen stelt de bouwheer plaatselijke en uiteraard 100 procent betrouwbare vastgoedkantoren aan.

Groep Caenen is een gekende vastgoedpartner met ruim 50 jaar ervaring in vastgoed. Ontstaan en nog steeds gelegen aan de kust, beschikt de groep er over een uitgebreid netwerk van 11 kantoren met gespecialiseerde medewerkers. De afdeling bouwpromotie van Groep Caenen investeert daarnaast in heel interessante nieuwbouwprojecten in het binnenland, zoals residentie De Boterton in Lier.